Forløb & priser

Personlig træning

Skræddersyet træningsforløb der tager afsæt i dine ønsker og behov.

Personlig træning – 1 time

500,-

Til dig som ikke har behov for at mødes med mig hver uge.

Personlig træning – 6 timer

3.500,-
Mulighed for delbetaling
Indledende samtale inkl. kropsanalyse og kostvejledning.

Personligt skræddersyet træningsprogram.

Adgang til træningsprogram via dropbox.

Adgang til kostplan via dropbox.

Løbende justering og kropsmåling.

Minimum en træningstime skal bruges om ugen, med mindre andet er aftalt.

Resultat garanti

Personlig træning – 12 timer

6.000,-

Mulighed for delbetaling
Indledende samtale inkl. kropsanalyse og kostvejledning.

Personligt skræddersyet træningsprogram.

Adgang til træningsprogram via dropbox.

Adgang til kostplan via dropbox.

Løbende justering og kropsmåling.

Minimum en træningstime skal bruges om ugen, med mindre andet er aftalt.

Resultat garanti

Personlig træning – 24 timer

10.000,-

Mulighed for delbetaling
Indledende samtale inkl. kropsanalyse og kostvejledning.

Personligt skræddersyet træningsprogram.

Adgang til træningsprogram via dropbox.

Adgang til kostplan via dropbox.

Løbende justering og kropsmåling.

Minimum en træningstime skal bruges om ugen, med mindre andet er aftalt.

Resultat garanti

Partræning

50%
rabat
Træn med din ven/veninde og få 50% rabat for den ene person.

Gælder personlig træningsforløb.

Efter endt barsel, alt for meget arbejde, alt for meget forkert mad var jeg blevet DOVEN og INAKTIV – der var absolut intet overskud tilbage til noget som helst…. Bare det at rejse sig fra sofaen for at hente en ny sodavand var næsten blevet uoverskueligt… Ej helt så galt var det måske ikke, men tæt på, og der var i hvert fald røget alt for mange ekstra kilo på sidebenene, som skulle VÆK.

Jeg har jo ligesom mange andre, forsøgt diverse træningsformer. De holder en måneds tid, og så er man tilbage i samme rille igen og man er pludselig bare blevet sponsor af endnu et træningscenter.

Noget skulle der ske – og så fandt jeg Mia. På få måneder fik hun motiveret mig til at gå fra 0 – 100 km i timen, tabe 12 kilo, løfte kilo jeg aldrig havde troet mine små revisorarme kunne magte og ikke mindst få mit energiniveau tilbage igen. Jeg er ikke i mål, men skal nok nå det med Mia’s hjælp. Mia er bare super-motiverende og hun bakker mig op 100%. Hun er altid positiv, empatisk, fleksibel og hun formår at gøre træning sjovt og udfordrende på den gode måde. Jeg vil til enhver tid anbefale Mia som personlig træner.

Lene, 41 år

Mere fantastisk træner end Mia, skal man lede længe efter!!

Mia kan man regne 100 % med, hun er der for at hjælpe dig, alt det hun kan!

Mit resultat af 12 timer’s træning hos mia, fik min krop til at se ud som aldrig før, stærk og lækker, blev så glad!

Mia er verdens bedste træner og så er hun det sødeste der findes!!

Rie, 44 år

Jeg har haft Mia som personlig træner i 7 måneder.
Hun har givet mig det skub der skulle til for jeg kom i gang med styrketræning igen. Jeg er vild med hendes personlighed og den måde hun deler sin store viden om kost og motion. Mia er min bedste investering og gevinsten er ikke til, at tage fejl af. Jeg er på rette spor og kan ikke undvære min træning, Mia er min motivator og derfor har jeg valgt at ses med hende 1x hver måned for at holde fast.

Maria, 44 år

Min bedste beslutning uden tvivl.
Jeg har længe haft et ønske om at komme i bedre form, men har aldrig kunne holde motivationen særligt længe. Heldigvis har Mia været med til at ændre på dette. Jeg har nu trænet sammen med Mia siden sommeren 2019 og jeg kan ærligt sige, at jeg ikke én eneste gang har haft svært ved at komme ud ad døren. Mia er en fantastisk træner, der altid er glad, positiv og klar med opmuntrende ord, hvis der er behov for dette. Hun er god til at presse én til at yde det ekstra, der gør at du lynhurtigt kan se resultater. Hvis du søger en personlig træner, der har en bred erfaring inden for kost og træning, der samtidig er yderst motiverende og ikke mindst super godt selskab, så er det Mia, du skal vælge.

Mette, 39 år

Wuhuuu jeg har taget 2 kilo på ? i muskler!
Jeg har tabt fedt og ombygget. Og det tager man på af ?? Er høj over endelig efter skader og graviditeter at have fundet en træningsform der passer til min krop og min tid!

Mia har hjulpet mig på vej! Jeg er en fan ??☀️????‍♀️

Kristina

Tusind tak din hjælp og støtte igennem de sidste par måneders intense træning.

Jeg har glædet mig til hver eneste gang vi skulle mødes og det har været en fornøjelse at være i selskab med dig og aktivt deltage i min egen krops forvandling.

Du er altid så positiv og humoristisk og du har gjort det nemt for mig at komme til træning.

Men fremfor alt har du den ekspertise, som jeg havde søgt efter og ikke havde fundet, før jeg mødte dig. Dejligt at få nogle klare svar og nogle fakta til at bakke dem op.

Lars, 49 år

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Mia Schwencke – Alle, der får Mia som personlig træner er super heldige og kommer til at opleve fantastiske resultater.

Mit forløb hos Mia har først og fremmest givet mig en øget livskvalitet – jeg er blevet MANGE kilo lettere og MANGE centimeter mindre – men det bedste er, at jeg er blevet stærk og har energi og overskud.

Mia tilpasser træningen og programmet til hvad din hverdag kan rumme. Jeg har trænet hos Mia de sidste to år – Mia sørger for at hver eneste træning giver fornyet motivation og energi. 
Det er altid en fornøjelse at komme til træning hos Mia – der er højt humør, hårdt arbejde, god musik og 100% opmærksomhed på dig.

Henriette

Efter at være stoppet som håndværker for ca. 6 år siden, og siden har været stillesiddende på kontor, er vægten desværre kun gået en vej. Da vægten nåede op på 145kg, besluttede jeg at nu skulle det være slut.
Jeg undersøgte markedet for personlige trænere. Og efter et par samtaler med nogen forskellige trænere, faldt mit valg på Mia.
Mias tilgang til træningen tiltalte mig.
Jeg har nu trænet med Mia i ca. 4 måneder, og har i den periode smidt 20 kg. Men også fået et væsentligt bedre helbred, bla med færre rygproblemer.
Selv om at jeg synes at jeg har godt styr på træningen efterhånden, så vælger jeg stadig at træne med Mia med jævne mellemrum. På den måde bliver jeg holdt lidt i nakken, og evt. fejl bliver rettet.
Jeg kan bestemt anbefale Mia, og har ikke fortrudt mit valg af træner en eneste gang.
Lars, 46 år

Se hvad du kan opnå på 12 uger hos mig

Personlig træner & online coach

Mia Schwencke

Jeg hedder Mia Maria Schwencke, er mor til 3 voksne børn, bosat i Hellerup og bliver af mine klienter karakteriseret som en dedikeret entusiast, når det gælder krop og sundhed.

De seneste 10 år har jeg udelukkende arbejdet som certificeret personlig træner og livsstilcoach. Min virksomhed: Msfitness´s DNA er at følge mine klienter i processen til blive stærkere og sundere - fysisk og mentalt. Min vision er tage afsæt i den enkeltes behov og ønsker og at støtte min klienter og inspirere dem undervejs i opture såvel som i de perioder, der føles udfordrende.

Min store interesse for mit arbejde forplanter sig også til mit privatliv, og jeg brænder for at tilegne mig viden om den sidste nye forskning og erkendelse inden for livsstil, kost, sundhed i tarmsystemet og hormonspejlet hos kvinder. Jeg har testet mange metoder af indenfor kost og træningskure og har fokus på at tilpasse og kombinere forskellige strategier til den enkeltes behov og ønsker. Sund skepsis og humor er også en vigtig del af min tilgang.

Start din nye livsstil i dag

Kontakt mig for en personlig samtale